Hirudoterapie ideală pentru gonartroza

 Hirudoterapia este un remediu care localizeaza cauza afectiunii si lupta alaturi de corp s-o elimine. Gonartroza este afectiunea degenerativa a genunchiului. Afla cum lipitorile medicinale te vindeca de durerile apasatoare date de gonartroza.

Hirudoterapia are rezultate pentru gonartroza   

Gonartroza o intalnim adesea la persoane cu varsta intre 50-60 de ani, dar poate aparea si mai devreme. Ataca agresiv articulatiile genunchiului si creeaza o uzura a cartilajului, fapt ce determina o durere insuportabila ce creste in timp.  Durerea gonartrozei se poate declansa la efort fizic si la schimbarile de temperatura atmosferica.

  Hirudoterapia sau tratamentul cu lipitori medicinale va insera peste 100 de substante active in fluxul sanguin. Un procent ridicat il ocupa hirudina, un anticoagulant foarte puternic. Hirudina curata sangele, previne formarea de cheaguri de sange si le elimina pe cele existente.  

   Deci, terapia cu lipitori medicinale amelioreaza durerea, pana la disparitie si nu va mai fi necesar sa te dai cu creme si unguente fara efect indelungat. Deoarece vorbim de un cartilaj afectat este nevoie de mai mult. Asadar in cadrul cabinetelor recomandate de noi, terapeutii aplica hirudoterapie la pachet cu apiterapie – terapia cu albine. De ce? Apiterapia este arta naturala prin care folosim in tratarea pacientului veninul produs de albina. Are rol anti-inflamator, de reducere a durerii.

Hirudoterapie: Cauzele care declanseaza gonartroza

Osteoartrita genunchiului este declansata astfel:

  1. dezechilibru hormonal
  2. obezitate
  3. fracturi frecvente la genunchi
  4. sporturile de contact
  5. bolile inflamatorii: artrita, reumatism
  6. tulburari endocrine

In prima instanta, degenerarea genunchiului afecteaza cartilajul articular. Daca se distruge cartilajul articular, tesutul osos va incepe sa creasca anormal in zona articulatiei genunchiului. Acest tablou conduce catre deformarea articulatiilor.
Cartilajul de la nivelul articulatiei genunchiului incepe sa nu mai functioneze normal. Deoarece nu mai este elastic, va fi mai expus la socuri. In stadiul avansat se instaleaza durerea.   

Cei 3 muschetari: gonartroza, hirudoterpia si apiterapia

Capacitatea de vindecare este dovedita si stiintific in studii medicale demarate de cercetatori renumiti. Unul dintre ele este “Annals of Internal Medicine”, unde Dr. Andreas Michalsen din Germania, a testat pe pacienti terapia durerii cu lipitori medicinale.

S-a constatat ca un singur tratament cu doar 3 lipitori asezate in zone reflexogene pe genunchi a ușurat rapid durerea dată de osteoartroză. Echipa medicului a urmarit evolutia a 51 de pacienți care acuzau dureri de genunchi date de osteoartrită la nivelul genunchilor, o boala care ofera reactii asemanatoare cu gonartroza.

Studiul a urmarit reactia pacientilor timp de 28 de zile. S-a impartit in 2 grupuri> 24 de oameni au primit un singur tratament cu patru până la șase lipitori aplicate direct pe genunchi, iar 27 de pacienti au fost dati in fiecare zi cu crema diclofenac anti-inflamator non-steriod.

S-a monitorizat nivelul durerii, rigiditatea și funcțiile locomotorii ale pacienților.

Fix dupa o saptamana

PAcientii ce s-au bucurat de actiunea lipitorilor aproape nu mai simțeau durere la genunchi comparativ cu cei care au testat crema. Surprinzător, grupul de terapie cu lipitori a avut o funcție locomotorie mai bună și micșorarea rigidității.

Studiul a durat 28 de zile, iar afecțiunea s-a ameliorat treptat în cazul celor ce au încercat mușcătura lipitorilor medicinale.

Doctorul a menționat că acest studiu medical poate conduce către re-descoperirea puterii lipitorilor, care vindecă durerile date de artrită sau alte tipuri de afecțiuni.

Verifică studiul medical în cartea Michalsen, A. Annals of Medicine, Nov. 4, 2003; vol 139: pp 724-730, pp 781-783 sau pe scurt, online: http://annals.org/aim/article-abstract/716893/effectiveness-leech-therapy-osteoarthritis-knee-randomized-controlled-trial

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la:  0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: http://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

 

Comments are closed.