Află despre tratamentul cu lipitori medicinale

Tratamentul cu lipitori medicinale acționează la nivel celular, energetic și regenerează organe, restabilește microcirculația, întărește sistemul imunitar. Ești curios să afli mai multe? Stai aproape și îți vom dezvălui care sunt substanțele din lipitori și cum te ajută.

Primul meu tratament cu lipitori medicinale

Medici, oameni de știință, chirurgi și practicieni susțin eficiența acestui tratament cu lipitori medicinale.  Se utilizează acest dispozitiv medical bio în tratarea artritei, în regenerarea ficatului, în chirurgia plastică cu prevenția congestiei venoase și multe alte cazuri pe care medicina tradițională nu le-a putut rezolva.

      Există convingerea că majoritatea bolilor apar mai întâi în sfera energetică și mai apoi se transferă în corp. De aici și zicala: Minte sănătoasă în corp sănătos. Optează să fii sănătos din punct de vedere psihologic ca să ai puterea să lupți cu afecțiunile instalate în corpul fizic. De asemeni, alimentele, sângele și produșii metabolici sunt și ei responsabili de sănătatea generală.

     Substanțele secretate de saliva lipitorilor au rol reparator. Fix din momentul în care lipitoare mușcă într-un punct cheie, reflexogen de pe corp se vor întâmpla 2 efecte de durată:

  1. Va avea loc o anestezie locală, deci nu vei simți mai mult decât o pișcătură de tântar
  2. Lipitoarea în primele 20-30 de minute va introduce în corp peste 100 de substanțe active binefăcătoare

Ce se întâmplă după tratamentul cu lipitori medicinale

   După ce lipitoarea se detașează de corp, va lasa pe corp o mică muscatura în forma brandului mercedes. Din acel punct vei începe să elimini sânge. Beneficiile terapeutice date de sângerare sunt oferite de componentele salivei lipitorii. Printre acestea se numără hirudina – un puternic anticoagulant și substanțe asemeni histaminei cu rol în vasodilatare.

   Hai să ne uităm sub lupă asupra substanțelor secretate de lipitorile medicinale.

  •    Cel mai mare procent este ocupat de hirudină, cel mai eficient anticoagulant descoperit până în prezent, mult mai puternic decât heparina. Cum acționează? Blochează factorii V, VII și XIII si are forța de a opri coagularea la nivelul proteinei fibrinogenului, cat si agregarea trombocitelor din fluxul sangvin.    Hirudina are la bază un lant de 65 de aminoacizi. Printre acesti aminoacizi se numara: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina si glicina.
       Are rol extrem de bine directionat în stoparea formarii trombelor (cheaguri de sange).   În concluzie, hirudina este anestezică, antiinflamatorie și dezinfectantă.

  • Destabilaza e un ferment care nu permite trombilor (cheaguri de sange) sa se stabilizeze pe artere, vase de sange.  Află mai multe detalii despre hirudoterapia în combaterea cheagurilor de sange: https://www.lipitori.ro/blog/
  • Apiraza – inhiba agregarea trombocitelor
  • Bdeline – anti-inflamator, inhibă plasmina, tripsina și acrosin
  • Eglines – inhibă activitatea de alfa-chemotripsina, substilisin, catepsina G și elastaza

Vezi toate substantele secretate de lipitorile medicinale in acest articol:

Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Recomandăm lipitori medicinale crescute într-un mediu sigur de biolaborator, distribuite de partenerul nostru www.lipitori.ro

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Vrei să înveți să aplici hirudoterapia într-un cabinet? Sau poate vrei sa ti le aplici singur acasa?

Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

 

 

Comments are closed.