Tratamentul cu lipitori regenerează complet ficatul

 Un tratament cu lipitori va lupta din interior pentru a da forță corpului să își revină în mod natural. Ficatul tău este cheia prin care elimini substanțele dăunătoare asimilate în corp. Află ce face hirudoterapia în procesul de regenerare a ficatului.

Ficat sănătos prin tratament lipitori

Sângele tău este în strânsă legătură cu ficatul, care are grijă să-l filtreze, să îl stocheze și să inactiveze substanţele toxice – medicamente sau hormoni. În fiecare zi ficatul lucrează pentru a menține un mediu intern ce susține viața.  Este demonstrat că ficatul poate stoca până la jumătate de litru de sânge, pe care corpul îl poate cere spre circulaţie într-un şoc hipovolemic.

    Ficatul este un maestru în purificarea și filtrarea sângelui cu ajutorul unor macrofage hepatice. Astfel bacteriile și particule străine ajunse din intestin în sânge sunt eliminate.

     Tratamentul cu lipitori medicinale lucrează asupra sângelui în primă instanță. În primele 30 de minute din punctul în care lipitoarea te mușcă, va introduce în organism peste 100 de substanțe biologic active cu rol reparator. Ca să apere ficatul lucrează pentru a reduce inflamația cu ajutorul enzimelor secretate de lipitoare.

Acest tratament complex acționează și pentru vasodilatarea vaselor de sânge și circulația sangelui este reglata in tot organismul.

Tratament lipitori medicinale

5 simptome ale ficatului bolnav

  1. Durere abdominală, de cap repetata și puternică fără explicație
  2. Starea de greață poate indica că organismul nu poate elimina toate toxinele acumulate, deci este afectat ficatul.
  3. Oboseala cronică – suntem extenuați adesea și acest eveniment ne atacă viața de multe luni
  4. Halena – respirația cu miros urât poate fi semnul că ficatul nu funcționează corect
  5. Nivelul crescut de bilirubină – poate indica icter, boli heatice, anemie.  Bilirubina este formata prin distrugerea celulelor roșii (hematiile) îmbătranite la nivelul ficatului, fiind eliminată din organism prin defecație.

Tratamentul cu lipitori medicinale SALVEAZĂ FICATUL!

Tratamentul cu lipitori vindecă ficatul etapizat: sânge, eliminare virusuri și regenerare ficat.

După cum afirmam anterior, cercetătorii au descoperit peste 100 de substanțe active în saliva lipitorii. Printre acestea întâlnim și componente antibacteriene care combat bolile și elimină anumiți viruși precum: hepatita. Încă din anul 2001, hirudoterapia dă forță ficatului spre vindecare. În anumite condiții respectate cu strictețe, ficatul se regenerează. Se recomandă o terapie cu lipitori medicinale de 12-14 luni, timp în care se vor realiza între 70-100 ședințe. Se va începe cu 2 sedințe pe săptămână, pe parcurs, acest număr va scădea la o sedință.

Comments are closed.