De ce sa urmez un remediu naturist pentru vertij?

Remediul naturist cu lipitori medicinale are actiune directionata pentru intregul corp, atat celular, cat si energetic. Vertijul de cele mai multe ori este ignorat pe motiv ca trece. Dar o simpla ameteala ne poate indica o boala mult mai grava. Afla cum il depistezi, care sunt posibile cauze si vindeca-te cu lipitori.

Remediu naturist: Ce este de fapt vertijul?

Romanii devin tot mai preocupati de sanatate si deopotriva de remediul naturist ca si unic tratament pentru diferite afectiuni. Ceea ce este mai grav e ca foarte putini sunt orientati catre preventie, ci mai mult catre vindecare. Ca sa previi o afectiune e necesar sa iei in considerare orice durere, ameteala si stare de somnolenta inexplicabila.

Vertijul este una dintre acele simptome care ne fac sa ne ridicam semne clare de intrebare. Cum se manifesta? Ai impresia ca atat corpul tau, cat si mediul se misca, ti se pare ca totul se roteste sau cazi intr-o parte.

Alte simptome date de vertij sunt:

  • greata
  • varsaturi
  • nu te poti concentra
  • atac de panica, fara control asupra corpului
  • iti simti picioarele moi

Cate tipuri exista? Vertijul este clasificat astfel: patologic, psihogen si fiziologic.

  1. Vertijul patologic indica existenta unei boli, de cele mai multe ori e vorba despre afectarea urechii interne, sistemul vizual si sistemul somato-senzorial. Dupa cum stii urechea are rol esential in mentinerea echilibrului si a auzului, precum si pozitia si miscarile capului
  2. Vertijul psihogen apare in cazul atacurilor de panica.  Poate fi declansat de temeri reale, agorafobie (teama de spatii mari si de multime)
  3. Vertijul fiziologic este declansat cand pacientul isi misca anormal capul. Daca au rau de miscare, de inaltimi, de mare.

Cum ma trateaza remediul naturist cu lipitori medicinale?

Remediul naturist cu lipitori actioneaza cu ajutorul unei usoare piscaturi la nivelul pielii in puncte de acupunctura si presopuntura. In acelasi timp emit ultrasunete ce variaza intre 40-250 kHz. Odata incizat locul, lipitorile medicinale introduc in corp saliva in timp ce se hranesc cu sange. In interiorul salivei exista peste 100 de substante active cu rol reparator, ce impiedica coagularea sangelui si inflamarea zonei.

Actiunea biologica a remediului naturist cu lipitori este declansata hirudina. Aceasta substanta  este cel mai puternic efect anticoagulant existent in acest moment.  Hirudina regleaza complet microcirculatia sangelui in tesuturi si la locul aplicarii. Are actiune antiinflamatorie, cu efect anestezic si dezinfectant. Are actiune instanta pentru ca nu exista metabolism si va fi eliminata in aceeasi forma din corp.

Datorita acestui fapt, lipitorile se folosesc in afectiuni legate de circulatia sanguina (varice , tromboflebita, hemoroizi, hipertensiune), dar si in dereglari neurologice (migrene, vertij, radiculite, hernii, artroze, spondiloze).

Iti doresti sa aplici lipitori pentru a fi sanatos?

Simplu,  le poti comanda aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau ne contactezi la acest numar: ☎️0727.641.920

Comments are closed.