lipitori spital

Lipitori in spital – de garda pentru tine

Lipitori transportate in recipiente sterile de catre un medic chirurg. Stiai cat de raspandita este hirudoterapia? Previne congestia venoasa, restabileste microcirculatia, ajuta organele sa se regenereze. Afla detalii chiar aici.

Lipitori de garda in sectia de chirurgie

      Lipitori medicinale in vizorul BBC pentru a studia modul in care actioneaza asupra pacientilor. Suntem in Marea Britanie la unul dintre cele mai renumite centre de research medical. Iti vom dezvalui cateva secrete despre acesti rapitori de apa dulce. Vorbim prin prisma profesorului Iain Whitaker, specializat pe chirurgie plastica si reconstructiva. Un promotor cu rezultate in utilizarea moderna a lipitorilor. Ian dezvaluie ca le utilizeaza pe extremitati, la reatasarea degetelor spre exemplu. Lipitorile controleaza perfect microcirculatia. Abilitatea de a extrage sangele intr-un mod unic le face pe lipitori atat de folositoare in operatii.
    Lipitorile medicinale musca in puncte reflexogene pe corpul tau. Mai apoi insereaza peste 100 de substante biologic-active. Aceste substante au efecte benefice diferite atat local, cat si in intregul organism. Printre efecte enumeram  eliminarea inflamatiilor din corp, purificarea sangelui si calmarea durerilor de cap, de articulatii, genunchi, de gat, la nivelul maxilarului, menstruale etc. 

     Sunt un renumit agent antibacterian, cu ajutorul caruia ranile deschise nu se vor infecta. Au tinta de a reface structura hormonala si imbunatatesc metabolismul.

Lipitori in lumea animalelor

Lipitorile trateaza atat caini, cat si pisici din centrele de tratament din Germania, UK, Franta, SUA etc. Desi, nu multi veterinari cunosc beneficiile complete ale lipitorii, cei care folosesc acest dispozitiv medical salveaza vieti.
Fitzpatrickreferrals este o clinica veterinara, unde medicii sunt familiarizati cu hirudoterapia. Opereaza animalute accidentate, care sufera de amputari si multe alte cazuri chirurgicale. 

De multe ori problema se instaleaza cand circulatia sangelui stagneaza, vasele de sange sunt afectate, apare congestia venoasa, vanatai, sange rece. 

Lipitorile refac circulatia sangelui in cazul unei operatii plastice de reconstructie. Expunem cazul unui catel ce a avut o operatie de indepartare a unei tumori. Doctorul David Puerto de la Cares Veterinary a dus cu succes pana la final extirparea unei tumori. Pentru ca aceasta operatie sa fie completa, o bucata de piele de pe spatele cainelui a fost extirpata si transferata la piciorul afectat. Procedura a reusit, dar sangele din acea zona a devenit problema.

S-a apelat la metoda straveche si eficienta a hirudoterapiei. Lipitorile medicinale au ajutat la drenarea sangelui. Pentru a mentine pielea in viata, cainele a primit teraia cu lipitori de mai multe ori pe zi. Totul a decurs perfect si cainele duce o viata normala.

Arii de aplicare

– Reface circulatia, preventia congestiei venoase

– Cresterea imunitatii

– Creste speranta de viata

– Sange fluidizat si alcalinizat

– Scade de 10X concentratia de toxine din sange

Comments are closed.